Żużel

Komentarze, opinie, wyniki z dyscyplin innych niż piłka kopana.

Moderator: Grupa Trzymająca Władzę

zino
Milanista
Milanista

Post autor: zino »

miszcz pisze:ten buc Woryna.
Co masz do Woryny ?
Dopo la mia mamma ama solo Milan.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Post autor: miszcz »

Generalnie publiczność tarnowska go (delikatnie mówiąc) nie lubi. Sam Woryna w pierwszym półfinale robił wszystko, by tą niechęć tylko podsycić :)
Judge not lest ye be judged yourself
zino
Milanista
Milanista

Post autor: zino »

"publiczność"/bydło leszczyńskie też nie lubi (delikatnie mówiąc) Zmarzlika, to znaczy, że jest bucem? Bez przesady.
Nie twierdzę, że jest do rany przyłóż, ale znam wielu mniej sympatycznych czy bardziej bucowatych niż Woryna :)
Dopo la mia mamma ama solo Milan.
Awatar użytkownika
miszcz
Milanista
Milanista

Post autor: miszcz »

Woryna jest (delikatnie mówiąc)nielubiany w Tarnowie, ponieważ spowodował śmiertelny upadek Krystiana Rempały w 2016 roku. W ostatnim meczu w Tarnowie spowodował bardzo groźną sytuację na ostatnim okrążeniu, za co nawet nie dostał kary, a także celowo podburzał publiczność.
Generalnie ma bardzo agresywny styl jazdy, więc musi się liczyć z negatywnymi reakcjami kibiców, tak jak Pedersen :)
Judge not lest ye be judged yourself
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Post autor: b4ry »

miszcz
no nie popisali się. Czaja w klubie jest podejrzewam ze względu na Jacka Rempałe, u którego robi silniki. Z marnym zresztą skutkiem. Mroczka kolejny "heros" z bożej łaski. Ostatnio ładnie się wypowiada, że w Tarnowie super, bo wie że żodyn klub go nie weźmie, żodyn. Jest pewnie włazidupą prezesa albo Pawła Barana. Bo nie widzę argumentów sportowych żeby obaj jeździli w co najmniej NPLŻ.

Jestem jedynie bardzo ciekaw jak bardzo prawdą jest to, iż Grupa Azoty stawia jasny cel na sezon `20 - awans. Z wielu żródeł dochodzą takie sygnały. A tu przecież Orzeł się wzmocni, Toruń spadnie. Słyszałem, że Ostrovia ma jakiegoś mocnego sponsora dostać, takiego co spokojnie pociągnie drużynę w Elidze.
Jeżeli chcą awansu, muszą zatrzymać Kułakowa i Cierniaka. Do tego wzmocnić skład. No i stadion

Żeby nie było, że monopolizujemy temat:
Zmora zawalił, że Kildemanda podpisał. On położył sezon. Nawet bardziej niż słaba forma Kasprzaka.
Mimo wszystko niewyobrażam sobie, żeby Gorzów przerżnął baraże.
2 lata temu słaby Toruń objechał Zdunka. Sezon temu Falubaz bez Dudka bez problemu poradził sobie z Rybnikiem.
Użytkownik zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów bez podania przyczyny
pandoktor
Milanista
Milanista

Post autor: pandoktor »

b4ry pisze:miszcz
Zmora zawalił, że Kildemanda podpisał. On położył sezon. Nawet bardziej niż słaba forma Kasprzaka.
Zgoda. Mam nadzieję, że się utrzymamy, a po sezonie Zmora odejdzie. Czas na duże zmiany. Inaczej za rok podzielimy los Torunia.
Jak byłem mały, myślałem, że będe grał z Marco van Bastenem...
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Stal ma lepszych juniorów niż Toruń. Duzo zalezy jaki skład zmontuje Rybnik. Obstawiam, że dołączy do nich Hampel i Pedersen
pandoktor
Milanista
Milanista

Post autor: pandoktor »

Zmarzlik mistrz!
Jeszcze tylko wprowadzić jutro Stal do finału :-)
Jak byłem mały, myślałem, że będe grał z Marco van Bastenem...
Awatar użytkownika
b4ry
Milanista
Milanista

Prawda. Ukłony dla Bartka.
Ja tam jestem ciekaw czy Maciek utrzyma formę i dzisiaj będzie toczył równą walkę z gorzowianami
ODPOWIEDZ