Bukmacherstwo

Wśród nas są maniacy gier, ale i zwykli użytkownicy peceta, którzy lubią "powalczyć". Wyżyjcie się tutaj.

Moderator: Grupa Trzymająca Władzę

ODPOWIEDZ
Binki
Milanista
Milanista

Post autor: Binki »

Wczoraj w lotku ktoś wygrał 28 mln. Zwycięskie liczby 3 7 12 17 18 21.

Ja wytypowałem skromną czwóreczkę , i wygrałem całe 36 zł :)

Ale kto mówi że Milan szczęścia nie daje:)

Moje liczby:

3- Paolo
7- Andrij
18- Roberto
21- tu już mój typ :)
jarles
Milanista
Milanista

Post autor: jarles »

Tu sei tutta la mia vita
Awatar użytkownika
Gimlord
Milanista
Milanista

Post autor: Gimlord »

Gratulacje ;) Z ciekawosci - ile wczesniej utopiłes takich kuponów?
jarles
Milanista
Milanista

Post autor: jarles »

Dzięki! Wiesz, ciężko mówić o utopieniu, bo takie coś gram za co najwyżej 50 zł. Siada co jakiś czas, bo kurs jest duży, ale i wygrana spora. Swoje sukcesywnie wkładasz i wyciągasz po czasie podobne sumy. Tym razem za 60 zł poszło prawie 3300. Kilka razy trafiłem te moje "overy" i w tej kwestii jest raczej na plus, ale ile ja mam takich, co to jednej bramki brakło, by było 2, 3, 4 tysiące, to nie chce mi się nawet wspominać :wink: Ostatnim razem (jakiś tydzień wstecz) to druga liga angielska mnie zagrzała, kiedy było do wyciągniecia jakieś 2 tys. i brakło bramki. Jak czytasz komentarz i widzisz, że w 87 minucie 'hits the post', to trochę słabo. Ale najbardziej w poprzednim roku zabolała mnie ustawka Barcelony z Deportivo. Też mi jednej bramki brakło na kuponie za jakieś 20-30 zł, żeby zgarnąć 2 tys. Bo Deportivo miało się utrzymać, a Barca niby nie mogła włożyć kolejnego gola. Taki temat, panie.
Tu sei tutta la mia vita
Awatar użytkownika
Gimlord
Milanista
Milanista

Post autor: Gimlord »

Rozumiem. Overy, zresztą tak samo jak kartki czy rzuty rożne to niezły sposób na wyciągnięcie czegos z bukmacherki. Teraz z braku czasu trochę to porzuciłem, ale jeszcze niedawno na cornerach live wychodziłem na spory plus. Na pewno lepsze takie zakłady niż te 1x2 - z nimi już definitywnie dałem sobie spokój (chyba że dla zabawy jakis typ na Polskę czy Milan), futbol jest stanowczo zbyt przypadkowy.

Kilka miesięcy temu wypatrzyłem też ciekawe konto na Facebooku - https://www.facebook.com/Znokautuj-bukm ... 2/?fref=ts Gosc podaje typy bokserskie, poswięca na to kilkanascie godzin tygodniowo i swietnie na tym wychodzi. Szło mu tak dobrze, że teraz za miesiąc bierze 25zł od osoby, ale zaręczam - warto. W styczniu na dziewięć zakładów osiem weszło, niektóre po kursie 6.0, inny 4.75, kilka w okolicach 2.0. Jesli ktos jest zainteresowany, to polecam.
SlimShady7
Milanista
Milanista

Post autor: SlimShady7 »

Ostatnio 2 razy grałem na Milan i dwukrotnie zgarnąłem drobne:

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glown ... &kind=MAIN

ale wiadomo, zawsze wygrywać nie będą... a mi jakoś ciężko stawiać na przeciwników :P Dlatego dzisiaj pobawiłem się troszkę strzelcami bramek, zobaczymy co z tego będzie ;)

Forza Magico Milan !!!
Awatar użytkownika
Renesco
Milanista z Klasą
Milanista z Klasą

Re: Bukmacherstwo

Post autor: Renesco »

Ostatni raz stawiałem coś u buka kilka lat temu, ale zastanawiam się, czy nie pomóc Milanowi i nie obstawić kuponu na zwycięstwo z podpórką na remis: Napoli i Atalanty oraz zwycięstwo Juventusu w ostatniej kolejce. Kurs wychodzi 2,24, a jest to jedyna konfiguracja, która przewiduje Milan poza TOP4, więc jeśli wszyscy na to postawimy to logika podpowiada, że nie powinno nam się udać tego wygrać :D co ciekawe ta konfiguracja też uwzględnia wygrany kupon i Milan w TOP4 (remis Napoli i Milanu).
ODPOWIEDZ